I wanna be with you

Minggu ini saya lagi suka dengerin lagu-lagu lama, eh ketemu lagunya Mandy Moore – I want to be with you. Kepala saya seperti kaset yang diputar secara otomatis bisa nyanyiin lagu ini padahal lagu ini udah lama banget, seingat saya lagu ini populer waktu masih SMP hehehe. Bahkan saya masih ingat video klipnya Mandy Moore dikelas balet. Sumber gambar disini. Mari nyanyi aja yukk

I try but I can’t seem to get myself to think of, anything but you
Your breath on my face, your warm, gentle kiss I taste, the truth, I taste the truth
We know what I came here for
So I won’t ask for more

I wanna be with you, If only for a night
To be the on who’s in your arms to hold you tight
I wanna be with you, there’s nothing more to say
There’s nothing else I want more than to feel this way
I wanna be with you

Wah, hebatnya otak manusia masih bisa mengingat hal-hal dimasa lalu. Semoga hardisk dikepala ini  ga kepenuhan hehehe. Kamu punya lagu lama yang ga mungkin lupa?

4 thoughts on “I wanna be with you

  1. aku punya………. lagunya Lea Salonga klo ga salah duet ma penyanyi pilipine apa ya?
    judulnya “we could be in love” ampe apal bangat, walopun kaga berusaha ngapal2in…..

    juga segudang lagu jadul laennya yg nyangkut dikepala…. tapi jgn tanya penyanyi ma judulnya….
    nyanyinya dadakan… huahahahaha……..

    ============================================

    Good song 😀

  2. Hehe otak jangan disamakan dengan harddisk. Otak kita jauh lebih perkasa ketimbang Harddisk manapun. 😀

    ====================================================

    Isinya unlimited, lebih dari 1 juta Giga, spacenya luas hehehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s